Rondleidingen in Molen De Hoop

Heb je altijd al willen weten hoe een molen werkt?
Of hoe het leven van een molenaar eruit ziet?

Rondleidingen voor groepen

Voor een rondleiding in de molen bent u welkom met een groep. U kunt een aan uw wensen aangepast verhaal krijgen. De duur is ongeveer 1 á 1,5 uur, voornamelijk bepaald door de logistiek op de smalle molentrappen. Gezien de beperkte ruimte in de molen kunnen 8 personen tegelijk naar boven. Grotere groepen, maximaal 25 personen worden gesplitst. Vanaf de begane grond zijn er alleen smalle en vrij steile trappen. Voor bezoekers die niet naar boven kunnen, verzorgen wij een aangepast programma met film, liedjes en verhalen.

Kosten incl. een kopje koffie/thee
– tot 7 personen € 25,-
– is de groep groter dan 7 personen dan zijn de kosten € 3,50 per persoon

Molen in bedrijf
Alleen als de molenaar aanwezig is, is de molen in bedrijf, uiteraard afhankelijk van de wind.

 

Schoolklassen

Ook schoolklassen kunnen een rondleiding krijgen. Voor de rust in de groep is het dan prettig dat er voldoende volwassenen meekomen, één voor elke 5 á 6 kinderen, en dat de groep niet te groot is, liefst niet groter dan 20 á 25 kinderen. Wij vinden een bezoek aan de molen geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar.

Betaling
De kosten voor een schoolklas bedragen € 25,- Bij voorkeur vooruit betalen door storting op onze bankrekening NL08 RABO 0300807775 t.n.v. Molenstichting De Hoop Sprundel. In geval van contante betaling ontvangt u een kwitantie.
Het bedrag is geheel ten bate van Molenstichting “De Hoop Sprundel”.

 

Afspraken

Voor afspraken neemt u contact op met Molenstichting “De Hoop  Sprundel”  (zie de contactpagina)

 

 

rondleiding